اعزام کاروان ورزشی دانشگاه کاشان به دوازدهمین المپیاد ورزشی کشور

۲۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۷ کد : ۳۲۳۳ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از اعزام کاروان ورزشی 26 نفره ی دانشگاه کاشان به دوازدهمین المپیاد ورزشی کشور به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: 6 تیم در دو بخش دانشجویان دختر و پسر به مسابقات دانشگاههای منطقه ی 4 کشور اعزام شدند که 5 تیم موفق به کسب مقام اول تا سوم گردیدند.

وی خاطر نشان کرد: از بین  6 تیم اعزامی 4 تیم موفق به کسب سهمیه ی المپیاد شده اند.

وی افزود: تیمهای والیبال، تنیس روی میز، دو و میدانی در بخش پسران و تیم شنا در بخش دختران تیمهای اعزامی به المپیاد را تشکیل می دهد که امید داریم با حمایت مسئولین شاهد پیشرفت روز افزون ورزش دانشگاه طبق برنامه ریزی های یکساله صورت گرفته، باشیم.

دوازدهمین المپیاد ورزشی کشور از  تاریخ 29 ماه جاری تا هفتم شهریور  امسال ادامه دارد.