اجرای سه طرح عمرانی با حضور معاون اداری مالی وزارت علوم

۲۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۷ کد : ۳۲۲۳ اخبار دانشگاه
اجرا و بهره برداری سه طرح عمرانی با حضور معاون اداری مالی وزارت علوم

عملیات اجرایی سه طرح عمرانی، آموزشی و رفاهی با حضور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم  در دانشگاه کاشان طی مراسمی شروع شد.

در این مراسم کلنگ احداث خوابگاه دانشجویی به همت خیر حاج امیر حسین ترکیان با زیربنای یک هزار متر مربع به زمین زده شد.

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: این خوابگاه در دو طبقه با 20 سوئیت دانشجویی چهارنفره ساخته می شود.

حسین توفیقی اظهار داشت: این خوابگاه با ظرفیت 100 دانشجو با اعتبار حدود 800 میلیون تومان به همت خیر طی 18 ماه به بهره برداری خواهد رسید.

وی به تکمیل دو پروژه نیمه تمام سالن اجتماعات و کتابخانه مرکزی دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: برای این دو طرح ملی، حدود دو  و نیم میلیارد تومان از محل اعتبارات دولت هزینه شده است که برای تکمیل آن از محل اعتبارات خیرین هزینه می شود.

وی خاطر نشان کرد: پروژه سالن اجتماعات این دانشگاه، با پیشرفت فیزیکی 40 درصدی با زیر بنای 1800 متر مربع در دو طبقه با ظرفیت 750 نفر دانشجو شامل سالن و اتاق های جنبی بالکن در دو طبقه  ساخته می شود.

مدیر طرح های عمرانی دانشگاه کاشان، ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه را از دیگر طرح ها ذکر کرد و افزود: این طرح نیز با زیر بنای 4200 متر مربع در چهار طبقه شامل سالن های جهت مطالعه، مرجع و مخزن با پیشرفت فیزیکی 45 درصدی در دست اقدام است که به همت خیر حاج محمد خالقی این دو پروژه تکمیل می شود.

وی خاطر نشان کرد: برای ساخت این دو طرح سه و نیم میلیارد تومان نیاز است که به همت این خیر بزرگوار تکمیل خواهد شد.