برگزاری مسابقات والیبال بانوان جام رمضان سال93 به میزبانی دانشگاه کاشان

۲۳ تیر ۱۳۹۳ | ۱۷:۰۰ کد : ۳۲۰۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری مسابقات والیبال بانوان شهرستان کاشان "جام رمضان" در سالن ورزشی لاجوردی این پردیس خبر داد.

محمد رمضانی علوی افزود: دومین دوره این مسابقات با حضور هشت تیم ثامن الحجج(ع)، تقطیران، مرصاد، کاترین، پردیس، باران، آسمان و جوانان باریج اسانس به میزبانی پردیس خواهران این دانشگاه برگزار شد.

وی هدف از میزبانی دانشگاه کاشان در برگزاری مسابقات والیبال بانوان جام رمضان شهرستان کاشان را، تعامل با ورزش شهرستان و کمک به پیشرفت و توسعه رشته ورزشی والیبال دانست.

رمضانی علوی با اشاره به اینکه این دوره مسابقات از 12 تا 19 تیر ماه جاری هر شب بعد از افطار برگزار شد خاطر نشان کرد:  در پایان این رقابت ها تیم تقطیران مقام نخست و تیم های مرصاد و صنایع تولیدی کاترین به ترتیب دوم و سوم شدند.