مجری طرح کلان رصد خانه ملی: سرمایه اجتماعی مهمترین عامل توسعه است

۱۴ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۹ کد : ۳۱۹۶ اخبار دانشگاه
مجری طرح کلان رصدخانه ملی گفت: نیروی انسانی و سرمایه اجتماعی مهمترین عامل توسعه کشور در تمامی زمینه هاست.

مجری طرح کلان رصدخانه ملی گفت: نیروی انسانی و سرمایه اجتماعی مهمترین عامل  توسعه کشور در تمامی زمینه هاست.

پروفسور رضا منصوری در نشست با اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان توجه بیشتر به سرمایه اجتماعی را لازم دانست و افزود: دانشگاه محل تفکر و پرورش استعدادهای جوانان است، که متاسفانه استفاده نادرست از نیروی انسانی و سرمایه اجتماعی، موجب هدر رفت 90  درصد استعدادهای جوانان می شود.

وی کسب مهارت و ارائه رشته های کارآفرینی و متناسب با بازار کار را در دانشگاه ها تاکید کرد و افزود: برای کارهای علمی و تحقیقاتی بایستی جذابیت وجود داشته باشد.

پروفسور منصوری به تاسیس رصدخانه ملی در کاشان اشاره کرد و اظهار داشت:با تاسیس آن پیشرفت های وسیعی برای جایگاه علمی کشور بدنبال خواهد داشت.

وی اظهار داشت: اگر بخواهیم کشور در علم، فناوری و تجاری سازی یافته‌های علمی متحول شود راهی جز این نداریم که در طرح‌های کلان علمی سرمایه گذاری و نظارت کنیم.

در این نشست برخی اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان نیز نقطه نظرات خود را در خصوص رصدخانه بیان داشتند.

اجرای طرح رصدخانه ملی ایران از بهمن سال1382 با تشکیل کمیته ای به نام کارگروه رصدخانه ملی در معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز و در آبان ماه سال 1385 این طرح به پژوهشگاه دانش های بنیادی واگذار شد.

این رصدخانه در ارتفاع 3 هزار و 600 متری قله «گرگش» در روستای کامو در 80 کیلومتری جنوب غربی شهر کاشان ساخته می شود.