بیش از 57 میلیارد ریال میزان حجم قراردادهای بیرونی دانشگاه کاشان

۱۱ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۸ کد : ۳۱۹۲ اخبار دانشگاه
مدیر فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: میزان حجم قراردادهای بیرونی دانشگاه 57 میلیارد و 432 میلیون ریال تاکنون بوده است.

دکتر علیرضا فرجی اظهار داشت: این میزان قراردادها از سال 85 تا پایان سال 92 با اجرای 152 طرح انجام شده است.

وی افزود: سال گذشته 33 طرح  پژوهشی مرتبط با صنایع و سازمان های تحقیقاتی با میزان 13میلیارد و 644 میلیون و 855 هزار ریال در دانشگاه کاشان اجرا شد.

وی ارتباط با مراکز علمی و استفاده از فناوری های نوین را لازمه توسعه صنعت دانست و اظهار داشت: از برنامه های اصلی مرکز فناوری و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان بررسی اختراعات و حمایت از طرحهای کاربردی و فناورانه  است.

دکتر فرجی از حمایت این دانشگاه با طرح های ارتباط با جامعه خبر داد و افزود: مطابق مصوبات شورای فناوری و ارتباطات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پژوهش های کاربردی و صنعتی انجام دهند، در صورت تأیید شورای فناوری و ارتباطات علمی، حمایت مالی و معنوی می شوند به گونه ای که همکاری موثر دانشجویان تحصیلات تکمیلی در طرح کاربردی جایگزین مقاله محسوب می شود.