برگزاری انتخابات رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان

۰۷ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۵ کد : ۳۱۸۸ اخبار دانشگاه
انتخابات پیشنهاد تعیین رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان با حضور اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد.

آقایان دکتر سید عباس طاهر، دکتر علیرضا فرجی و دکتر عباس کتابی سه کاندید انتخابی این دانشکده بودند که برنامه های خود را برای ریاست این دانشکده بیان کردند.

این انتخابات که با حضور 22 عضو هیات علمی این دانشکده برگزار شد پس از جمع آوری آراء به ترتیب آقایان دکتر سید عباس طاهر و دکتر کتابی به عنوان دو نامزد انتخابی رئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه کاشان تعیین شدند.

رئیس دانشگاه پس از بررسی، یکی از این منتخبین را به عنوان ریاست این دانشکده معرفی خواهند کرد.

دانشکده ی مهندسی برق و کامپیوتر در سال 1391 در 15 رشته گرایش در  دانشگاه کاشان  تاسیس و حدود 770 دانشجو در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.