برگزاری آزمون سراسری سال 93 در دانشگاه کاشان

۰۷ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۴ کد : ۳۱۸۷ اخبار دانشگاه
همزمان با سراسر کشور آزمون سراسری سال 93 با رقابت چهار هزار و 835 نفر در دانشگاه کاشان برگزار شد.

نماینده تام الاختیار دانشگاه کاشان در آزمون های سازمان سنجش گفت: داوطلبان در این آزمون در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی فنی، هنر، تجربی، زبان های خارجی و علوم انسانی به رقابت پرداختند.

دکتر امیرحسین رسول نیا اظهار داشت: در آزمون امسال، دو هزار و 902 داوطلب زن و یک هزار و 933 داوطلب مرد شرکت داشتند.

وی به شرکت 862 داوطلب در گروه  علوم ریاضی فنی اشاره کرد و افزود: گروه آزمایشی هنر نیز با حضور 324 نفر برگزار شد.

دکتر رسول نیا بیشترین تعداد شرکت کنندگان در آزمون سراسری امسال را در گروه آزمایشی علوم تجربی بیان کرد و گفت: در آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی نیز یک هزار و 768 داوطلب  به رقابت پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: در گروه آزمایشی زبانهای خارجی نیز 660 نفر شرکت داشتند.

نماینده تام الاختیار دانشگاه کاشان در آزمون های سازمان سنجش یادآورشد: کنکور سراسری امسال این دانشگاه، با رقابت یک هزار و 225 داوطلب در گروه آزمایشی علوم انسانی پایان یافت.

آزمون‌ سراسری‌ سال 1393 از روز پنجشنبه پنجم تیرماه شروع و تا هفتم تیرماه ادامه داشت.

آزمون عمومی و اختصاصی داوطلبان گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی در صبح پنجشنبه 5 تیر، داوطلبان گروه آزمایشی هنر در بعدازظهر پنجشنبه 5 تیر، داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه 6 تیر، داوطلبان گروه آزمایشی زبانهای خارجی در بعدازظهر جمعه 6 تیر و گروه آزمایشی علوم انسانی در صبح شنبه 7 تیر برگزار شد.