دفاعیه همزمان 20 دانشجوی صنایع دستی دانشگاه کاشان

۰۴ تیر ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۹ کد : ۳۱۸۶ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: 20 نفر از دانشجویان دختر کارشناسی رشته صنایع دستی دانشکده معماری و هنر این دانشگاه همزمان از پایان نامه های خود دفاع و دانش آموخته شدند.

دکتر علی عمرانی پور اظهار داشت: در این مراسم دفاعیه دانشجویان در حضور استادان مربوطه آثار خود را در زمینه های سفال، چوب، جواهرات و قلم زنی ارائه دادند.

دوره کارشناسی " صنایع دستی" یکی از دوره های آموزش عالی است که هدف آن، مجهز نمودن افراد متعهد به دانش، تجربه و کار آئی عملی در صنایع دستی ایران است که با کمک به " احیا، تقویت و هدایت " مطلوب این صنایع و حمایت معنوی ومادی از استادکاران و هنرمندان، در جهت استقلال فرهنگی و اقتصادی کشور گام بر می دارد.

گروه صنایع دستی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان از سال 1374 تاسیس و تاکنون 310 دانشجو دانش آموخته و نزدیک به 150 دانشجو نیز در این رشته مشغول به تحصیل هستند.