ساعت کاری و تعطیلات تابستانی دانشگاه کاشان

۰۲ تیر ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۱ کد : ۳۱۸۱ اخبار دانشگاه
مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان گفت: طبق مصوبه هیات رئیسه این دانشگاه، ساعات کاری و تعطیلات کارکنان در تابستان امسال اعلام شد.

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان گفت: طبق مصوبه هیات رئیسه  این دانشگاه، ساعات کاری و تعطیلات کارکنان در تابستان امسال اعلام شد.

مهدی محمدزاده اظهار داشت: ساعت کاری از تاریخ 93/4/7 تا 93/5/31، نیمه وقت از ساعت 7:30 تا 12:30می باشد.

وی افزود: ساعت حضور کارکنان در روز دوشنبه 93/4/30 مصادف با روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان، ساعت 9 صبح است.

وی خاطر نشان کرد: بنا به مصوبه هیات رئیسه دانشگاه، تعطیلات تابستانی کارکنان نیز از هفتم لغایت هجدهم  مرداد اعلام شده است.

مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان یادآورشد: ساعت کاری کارکنان از روز اول شهریور طبق روال گذشته، تمام وقت از ساعت 7:30 تا ساعت 15:30 می باشد.