رقابت 4835 داوطلب کنکور سراسری در دانشگاه کاشان

۰۱ تیر ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۸ کد : ۳۱۷۹ اخبار دانشگاه
نماینده تام الاختیار دانشگاه کاشان در آزمون های سازمان سنجش، از برگزاری کنکور سراسری سال 93 با حضور چهار هزار و 835 داوطلب در این دانشگاه خبر داد.

دکتر امیرحسین رسول نیا با اشاره به اینکه 60 درصد از داوطلبان امسال زن و 40 درصد مرد هستند اظهار داشت: آزمون سراسری امسال با رقابت دو هزار و 902 داوطلب زن و یک هزار و 933 داوطلب مرد در پنچ گروه آزمایشی علوم ریاضی فنی، هنر، تجربی، زبانهای خارجی و علوم انسانی در این دانشگاه برگزار می شود.

وی افزود: در آزمون گروه علوم ریاضی فنی صبح پنجشنبه پنجم تیرماه، 862 نفر داوطلب که  296 نفر از این تعداد زن و 566 داوطلب مرد می باشند ثبت نام کرده اند که 65/7  درصد از این تعداد، آقایان هستند.

وی خاطر نشان کرد: آزمون گروه آزمایشی هنر نیز با حضور 324 نفر ( 208 داوطلب زن و 116 داوطلب مرد) برگزار می شود.

دکتر رسول نیا به رقابت یک هزار و 768 داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی اشاره کرد و افزود: در این گروه آزمایشی نیز یک هزار و 174 داوطلب زن و 590 داوطلب مرد، صبح روز جمعه ششم تیرماه به رقابت می پردازند.

وی تاکید کرد: آزمون گروه آزمایشی زبانهای خارجی که عصر جمعه برگزار می شود 660 نفر (452 داوطلب زن و 208 داوطلب مرد) حضور دارند.

نماینده تام الاختیار دانشگاه کاشان در آزمون های سازمان سنجش یادآورشد: کنکور سراسری امسال این دانشگاه، صبح روز شنبه هفتم تیرماه با رقابت یک هزار و 225 داوطلب ( 772 زن و 453 مرد) در گروه آزمایشی علوم انسانی پایان می پذیرد.