دانش آموختگی اولین دانشجوی پردیس دانشگاهی

۲۰ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۹ کد : ۳۱۶۵ اخبار دانشگاه
رئیس پردیس دانشگاه دانشگاه کاشان گفت: حسین ماهوش دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق- قدرت به عنوان نخستین دانش آموخته پردیس دانشگاهی این دانشگاه از پایان نامه خود دفاع و دانش آموخته شد.

دکتر داریوش دیدبان اظهار داشت:  دکتر سیدعباس طاهر استاد راهنما و دکتر محسن رحیمی کلیشادی استاد مشاور پایان نامه این دانشجو را برعهده داشتند.

پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان به پشتوانه نزدیک 40 سال سابقه مؤثر در آموزش و پژوهش دانشگاه کاشان و در چارچوب برنامه پنجم توسعه کشور و همچنین چشم انداز 1404 دانشگاه در زمینه گسترش و دسترسی به فرصت ‌های آموزشی و پژوهشی ومشارکت در استقرار جامعه دانش بنیان و با هدف پاسخگویی به تقاضای داوطلبان ایرانی و غیر ایرانی، بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه‌های منطقه اصفهان و مجوز شورای گسترش، راه اندازی شده و درمقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترا دانشجو می پذیرد.