تقدیر معاون فرهنگی وزارت علوم از حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان

۱۰ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۲ کد : ۳۱۵۰ اخبار دانشگاه
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه کاشان در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی تقدیر کرد.

دکتر سید ضیاء هاشمی در این تقدیر نامه  افزوده است: فرهنگ اگر درختی است ریشه گستر در دل و جان انسان آگاه سرزمین فر و فرهیختگی، به یقین شاخسار پربار آن سایه سار نسل جوانی است که جرعه نوش بسوی معرفت و خوشه چین فضل بزرگان این قوم در دیار کهن فرهنگ و هنر ایران بزرگ اسلامی هستند.

وی بیان داشته است: از همین منظر و با نگاهی سرشار از ارج و قرب و آمیخته با تقدیر و تحسین از تلاش مؤثر دانشگاه کاشان در حوزه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ضمن اعلام عنوان قابل تقدیر در گروه دوم دانشگاه های دولتی بر مبنای طرح جامع ارزیابی فرهنگی دانشگاه های دولتی در سال 92-1391 تقدیر به عمل آورده و به پاس همین تلاش سپاس خویش را اعلام می نماید.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابراز امیدواری کرده است که در سایه عنایت خداوندی شاهد شکوفایی دیگرگون فعالیت های فرهنگی آن دانشگاه باشیم.