تیم تکنسین ها قهرمان لیگ فوتسال کارمندان شد

۰۷ خرداد ۱۳۹۳ | ۲۰:۱۳ کد : ۳۱۴۷ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در مسابقات لیگ فوتسال کارمندان (جام فجر) ، تیم تکنسین ها قهرمان شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در مسابقات لیگ فوتسال کارمندان (جام فجر) ، تیم تکنسین ها قهرمان  شد.

محمد رمضانی علوی افزود:  این مسابقات از تاریخ 18/9/92 لغایت 5/3/93 در سالن چند منظوره پویش با حضور 7 تیم برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات به صورت رفت و برگشت و جمعاً با 42 بازی انجام شد اظهار داشت: آقایان حمیدرضا محتسبی ، مهدی علی ماندی ، روح اله حیدری ، عباس صانعی نژاد ، محسن فرجی ، مرتضی اقبالی بیدگلی ، سعید سعادت ، حسین کچویی به سرپرستی آقای مصطفی کامران منش اعضای تیم تکنسین ها را تشکیل می دادند که  موفق به کسب عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات شدند.

وی خاطر نشان کرد: تیم قایقرانی نائب قهرمان این مسابقات شد و در نهایت تیم انتظامات مقام سوم را کسب نمود.

وی افزود: سرپرست فنی مسابقات اکبر عظیمی تیم اخلاق را تیم اداری مالی معرفی کرد و آقای گل مسابقات مهدی علی ماندی با 18 گل زده معرفی گردید.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری لیگ را ایجاد تحرک ، نشاط و شادابی در راستای زندگی همراه با سلامت و ارتقاء فرهنگ پرداختن به ورزش ذکر کرد .