گردهمایی دانشجویان شاهد ایثارگر دانشگاه کاشان

۰۵ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۷ کد : ۳۱۴۶ اخبار دانشگاه
گردهمایی دانشجویان شاهد ایثارگر دانشگاه کاشان

به مناسبت سوم خرداد سالروز آزادی سازی خرمشهر، گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثار گر دانشگاه کاشان با حضور سرپرست دانشگاه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کاشان در خانه عطارهای این شهرستان برگزار شد.

سرپرست دانشگاه کاشان در این مراسم، پشتکار و تلاش را رمز موفقیت دانشجویان شاهد و ایثارگر ذکر کرد و افزود: همانگونه که پدران شما با پشتکار توانستند در دوران دفاع مقدس در برابر دشمن پیروز شوند امروز نیز، باید جوانان و به ویژه دانشجویان به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند و با کسب علم و دانش و دفاع از آرمانها و اعتقادات زمینه ناامیدی و شکست دشمن را فراهم نمایند .

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: ما باید از فرهنگ ایثار و شهادت دفاع کنیم و در جهت حفظ ارزشها و آرمان های دینی و ملی خود تلاش نمائیم .

در این مراسم از طرف امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان، هدایای نقدی به دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه اهدا شد.

در این مراسم همچنین از دانشجویان نمونه و میلاد باغشیخی از دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه که رتبه هشتم کارشناسی ارشد را کسب کرده تقددیر شد.