مسابقات فوتسال اساتید (جام فرهیختگان) با قهرمانی تیم فیزیک – شیمی پایان یافت

۰۵ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۸ کد : ۳۱۴۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی از برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات لیگ فوتسال اساتید (جام فرهیختگان) خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از برگزاری مراسم اختتامیه مسابقات لیگ فوتسال اساتید (جام فرهیختگان) خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از تاریخ هیجدهم آذر سال گذشته تا سوم خردادماه جاری  در سالن چند منظوره پویش با حضور 7 تیم برگزار شد.
وی با بیان اینکه  این مسابقات به صورت رفت و برگشت و جمعاً با 43 بازی انجام شد افزود: در فینال مسابقات تیم فیزیک- شیمی شامل :آقایان دکتر مسعود همدانیان، مسعود صلواتی ، محمدرضا منصور نیا ، سید علی حسینی ، مجید منعم زاده ، رضا رمضانی، فرهاد زمانی، محمد قنبری ، موفق به کسب مقام اول این دوره از مسابقات شدند و تیم های مهندسین جوان وزبان و ادبیات به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب نمودند.

وی اظهار داشت: سرپرست فنی مسابقات آقای اکبر عظیمی تیم اخلاق را تیم حامیان طبیعت معرفی کرد و آقای گل مسابقات دکتر احسان صادقی با 24 گل زده معرفی گردید.

مدیر تربیت بدنی هدف از برگزاری لیگ را ارتقاء فرهنگ پرداختن به ورزش و تقویت جسمی ، روحی اعضای هیئت علمی و همچنین ایجاد هماهنگی ، انسجام و همدلی بین آنان ذکر کرد .