استخر دانشگاه کاشان به سیستم ازناسیون مجهز شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۱۳۴ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از تغییر سیستم تصفیه آب مجموعه آبی آیینه از کلر به ازن خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از تغییر سیستم تصفیه آب مجموعه آبی آیینه از کلر به ازن  خبر داد.

محمد رمضانی علوی  هزینه اجرای این طرح را بیش از 500 میلیون ریال ذکر کرد و اظهار داشت: طی بررسی های فنی بعمل آمده جهت تغییر سیستم تصفیه آب مجموعه آبی آینه موافقت های لازم در جلسه شورای ورزش دانشگاه برای انجام این کار حاصل شد؛ تا ضمن افزایش کیفیت آب استخر و رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی، در هزینه ها نیز صرفه جویی شود.

وی با بیان اینکه، این شیوه در حال حاضر مطمئن ترین و موثرترین سیستم ضد عفونی کننده شناخته شده است افزود: از جمله مزایای ازن نسبت به کلر، افزایش کیفیت و شفافیت آب استخر، کاهش هزینه های استفاده از مواد شیمیایی و افزایش ضریب ایمنی و سلامت شناگران است.