سرپرست دانشگاه کاشان : عفاف و حجاب خط قرمز مدیریت دانشگاه است

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۰۱ کد : ۳۱۲۷ اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه کاشان رعایت عفاف و حجاب اسلامی را در محیط دانشگاه لازم دانست و گفت: مدیریت دانشگاه به مسایل عفاف و حجاب حساسیت دارد و این مسئله خط قرمز ماست.

دکتر عباس زراعت در مراسم تجلیل از استادان نمونه آموزشی و ارتقاء یافته دانشگاه کاشان اظهار داشت: اگر کسی فکر کند که در محیط دانشگاه مسایل می تواند بر خلاف عفاف و اخلاق باشد مدیریت تاب تحمل آن را نخواهد داشت و با آنها برخورد می شود.

وی اخلاق دانشجویی را مورد تاکید قرار داد و افزود: دانشجو باید در محیط دانشگاه بر طبق قانون و مقررات رفتار و مسایل را رعایت کند.

سرپرست دانشگاه کاشان برقراری امنیت در محیط دانشگاه را لازم دانست و خاطر نشان کرد: بایستی امنیت در دانشگاه حکفرما باشد و وظیفه تامین امنیت اخلاقی در محیط دانشگاه بر عهده ماست.

دکتر عباس زراعت خاطر نشان کرد: رعایت  عفاف و حجاب در محیط دانشگاه، زمینه ساز توسعه فرهنگی  و علمی و رمز اقتدار نظام جمهوری اسلامی است.