کسب رتبه نخست مقاله دکتر عباسی مقدم در دهمین نشست تخصصی اساتید، قاریان و حافظان قرآن کریم

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۹ کد : ۳۱۲۲ اخبار دانشگاه

مقاله دکتر مصطفی عباسی مقدم عضو هیات علمی دانشگاه کاشان با عنوان " معناشناسی مراتب توجه و انس با قرآن" در دهمین نشست تخصصی اساتید، قاریان و حافظان قرآن کریم که از سوی شورای عالی قرآن برگزار شد، رتبه نخست مقالات را کسب کرد.

دهمین نشست تخصصی اساتید، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم، 24 تا 26 اردیبهشت ماه در مجتمع امام خمینی(ره) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.

از میان بیش از 20 مقاله واصله به دبیرخانه نشست تخصصی شورای عالی قرآن، پس از کارشناسی و داوری، هفت مقاله برگزیده شدند.

در اختتامیه نشست نیز با یک جلد کلام الله مجید، لوح تقدیر و هدیه مادی از ایشان تقدیر به عمل آمد.