گردهمایی نخبگان ناحیه شمال استان اصفهان در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۱۲۰ اخبار دانشگاه
مدیر عامل بنیاد نخبگان سعیدی دانشگاه کاشان، از گردهمایی نخبگان ناحیه شمال استان اصفهان، شهرستانهای کاشان، آران و بیدگل، نطنز، اردستان، نائین و گلپایگان در این دانشگاه خبر داد.

محمد عصاری افزود: این گردهمایی با هدف معرفی بنیاد نخبگان سعیدی و دانشگاه کاشان، شناسایی استعدادهای برتر منطقه و توانمندی های آنان، شناسایی نهادها و سازمانهای مرتبط فعال در منطقه برگزار می شود.

وی ایجاد زمینه ارتباطی نخبگان و استعدادهای برتر با نهادها و سازمانهای مرتبط فعال در ناحیه را از دیگر اهداف این گردهمایی ذکر کرد.

این گردهمایی به همت  ستاد توسعه دانشگاه، بنیاد نخبگان سعیدی و روابط عمومی دانشگاه کاشان روز یکشنبه چهارم خرداد سال جاری در این دانشگاه برگزارمی شود.