کسب مدال طلا و برنز توسط دو و میدانی کاران پسر دانشگاه در مسابقات دانشگاههای منطقه 4 کشور

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۰۴ کد : ۳۱۰۷ اخبار دانشگاه
محمد رمضانی از کسب مدال طلا توسط ورزشکار دو و میدانی دانشگاه کاشان خبر داد .

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از کسب مدال طلا توسط ورزشکار دو و میدانی دانشگاه کاشان خبر داد .

محمد رمضانی اظهار داشت: مسابقات دو و میدانی دانشجویان پسر دانشجویان پسر دانشگاههای منطقه 4 کشور در تاریخ 17/2/93 لغایت 19/2/93 به میزبانی دانشگاه قم در ورزشگاه یادگار امام برگزار شد.

مدیر ترییت بدنی افزود: در این مسابقات 10 تیم حضور داشتند که در رشته پرتاب نیزه علیرضا رمضانی آرانی مقام اول مسابقات را کسب نمود و در رشته دوی سرعت محمد حسن داستانی مدال برنز مسابقات را از آن خود کرد.

اعضای تیم دو ومیدانی را آقایان علیرضا رمضانی آرانی ، محمد رضا شیخ اکبری ، محمد حسن داستانی ، جواد زورمندی ، علیرضا عبداللهی ، علی آل بوعلی ، میثم عباسپور تشکیل می دادند.