کسب مقام سوم شنای دانشجویان دختر در مسابقات دانشگاههای منطقه 4 کشور

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۰۵ کد : ۳۱۰۶ اخبار دانشگاه
محمد رمضانی از کسب عنوان سوم مسابقات شنای دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در بین دانشگاههای منطقه 4 کشور خبرداد .

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از کسب عنوان سوم مسابقات شنای دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در بین دانشگاههای منطقه 4 کشور خبرداد .
محمد رمضانی افزود این مسابقات به میزبانی دانشگاه حضرت معصومه (س) قم از تاریخ 16/2/93 لغایت 19/2/93 برگزار گردید که در این مسابقات دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان قهرمانی و دانشگاه اصفهان نائب قهرمانی و دانشگاه کاشان عنوان سوم مسابقات را کسب نمودند.

وی اعضای تیم شنای دانشگاه کاشان را  خانم ها سپیده رضوانیان ، سوده سپهری ، مریم یزدانی فر ، مریم علیرحیمی ، مونا جان نثار ، صدف قدمی ذکر کرد.

ایشان اظهار داشت باتوجه به تغییرات مناطق 10 گانه به 5 منطقه ورزشی و افزایش تعداد دانشگاههای منطقه 4 به تعداد22 دانشگاه در سال 93 دانشگاه کاشان در اولین دوره برگزاری مسابقات دانشگاه منطقه 4 کشور با سطح کیفی و کمی بسیار مطلوبی درخشید.