آزمون چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۰۴ کد : ۳۱۰۳ اخبار دانشگاه
چهارمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو همزمان با 23 استان کشور برای نخستین بار در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان افزود: در این آزمون حدود 70 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های نانو این دانشگاه شرکت کردند.

وی با بیان اینکه دانشگاه کاشان برای نخستین بار میزبان برگزاری این مسابقات بود اظهار داشت:با توجه به فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی اساتید دانشگاه کاشان در زمینه نانوفناوری و داشتن امکانات مطابق با استاندارهای ستاد توسعه فناوری نانو در پژوهشکده علوم و فناوری نانو این دانشگاه  به عنوان یکی از این مراکز انتخاب شد.

وی هدف از برگزاری این مسابقه را که بزرگترین رقابت علمی دانشجویی کشور در زمینه فناوری نانو است، ایجاد فضای رقابتی سالم به منظور افزایش آشنایی دانشجویان با فناوری نانو، گسترش آموزش فناوری نانو در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی – آموزشی کشور و جهت‌دهی فعالیت‌های آموزشی و حمایت‌های تشویقی صورت گرفته از سوی ستاد توسعه فناوری نانو ذکر کرد.

مسابقات دانشجویی فناوری نانو هر ساله با گستره ملی، توسط کارگروه ترویج و آموزش عمومی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با حضور هزاران نفر از علاقمندان به فناوری نانو برگزار می‌گردد.