برگزاری هفدهمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان در دانشگاه کاشان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۹ کد : ۳۰۹۸ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: هفدهمین جشنواره ورزشهای همگانی دانشجویان همزمان با هفته خوابگاه ها در این دانشگاه برگزار شد.

محمد رمضانی علوی گفت: این جشنواره از دهم تا بیست و هشتم اردیبهشت در دو بخش دختران و پسران در رشته های همگانی برگزار شد.

وی والیبال چهار نفره، گل کوچیک، دارت، فوتبال دستی، چرخ تانک و فریز بی را از رشته های این جشنواره بیان کرد و افزود: در جشنواره ورزش های همگانی این دانشگاه در مجموع 380 نفر از دانشجویان شرکت کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش شور و نشاط و شادابی، بهبود وضعیت آمادگی جسمانی دانشجویان، جهت دهی و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان و در نهایت توسعه و اعتلای ورزش در دانشگاه ذکر کرد.