برگزاری کارگاه آموزشی مشاوره تحصیلی - شغلی

۱۷ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۰۷۹ اخبار دانشگاه
کارگاه آموزشی با موضوع "مشاوره تحصیلی - شغلی " ویژه کارشناسان مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاههای منطقه 4 به همت مرکز مشاوره دانشگاه کاشان برگزار شد.

کارگاه آموزشی با موضوع "مشاوره تحصیلی - شغلی " ویژه کارشناسان مراکز مشاوره دانشجویی دانشگاه های منطقه 4 به همت مرکز مشاوره دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: در این کارگاه آموزشی، تعداد 35 نفر از کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه 4 شرکت کرده بودند.

سید حسین حسینی افزود: در این کارگاه دکتر محمد ربیعی دبیر مراکز مشاوره دانشگاه های منطقه 4 مطالبی را در خصوص مشاوره تحصیلی و شغلی، مصاحبه تحصیلی، تصمیم گیری تحصیل شغلی، مداخله در مشکلات مربوط به برنامه ریزی تحصیلی و شغلی و مداخله در مشکلات مربوط به تمرکز و توجه و یادگیری ارائه کردند.

وی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آشنایی کارشناسان مشاوره دانشجویی با بهبود فرآیند برنامه‌ریزی تحصیلی، مشاوره شغلی و ارتقاء عملکرد و پیشرفت تحصیلی دانشجویان ذکر کرد.