اصلاحیه فراخوان پذیرش بدون آزمون دانش آموختگان و دانشجویان ممتاز کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۴ کد : ۳۰۷۰ اخبار دانشگاه

اطــلاعــیــه

فراخوان پذیرش بدون آزمون دانش آموختگان و دانشجویان ممتاز کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان جهت نیمسال اول سال تحصیلی 94-93

دانشگاه کاشان در نظر دارد با استناد به آئین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی بالاتر «آیین نامه شماره 22354/و مورخ 1391/3/2 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» برای نیمسال اول سال تحصیلی 94-93 اقدام به پذیرش دانشجو (بدون آزمون) در مقطع کارشناسی ارشد نماید.

شرایط پذیرش:

دانش آموختگان و دانشجویان ممتاز مقطع کارشناسی  که حائز یکی از شرایط زیر هستند، می توانند جهت استفاده از مزایای این آئین نامه درخواست خود را به دانشگاه کاشان ارائه نمایند.

الف) دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی (با گذراندن حداقل 100 واحد درسی) به لحاظ میانگین کل جزو ده درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند و حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته شوند. (اتمام تحصیلات دوره کارشناسی تا تاریخ1393/6/31

ب) برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم مرحله نهایی المپیادهای علمی-دانشجویی برای ورود به همان رشته برگزیده یا رشته های مرتبط، با معرفی دبیرخانه المپیاد.

ج) دانشجویان نمونه کشوری (در دوره کارشناسی) با معرفی معاونت دانشجویی وزارت به شرطی که به لحاظ میانگین کل همتراز پانزده درصد برتر در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود در دانشگاه متقاضی باشند.

د) برگزیدگان رتبه های اول تا سوم جشنواره های معتبر علمی (از قبیل خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی و فارابی) در رشته یا گروه آموزشی مرتبط با طرح ابتکاری خود یا زمینه ای که در آن برگزیده شده اند، با معرفی دبیرخانه هر یک از جشنواره ها با مشارکت حداقل سی و پنج درصد.

هـ) دانشجوی رتبه اول دوره کارشناسی ناپیوسته در بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی دانشگاه محل تحصیل که پس از سه نیمسال تحصیلی دارای میانگین کل حداقل هفده باشد و حداکثر در چهارنیمسال تحصیلی دانش آموخته شود و در دوره کاردانی به لحاظ میانگین کل جزء ده درصد برتر باشد.

مدارک موردنیاز جهت ثبت نام:

1- فرم های تکمیل شده شماره 1 و 2 (متقاضیان استفاده از هریک از شرایط ب تا هـ بایستی به جای فرم شماره2، اصل معرفی نامه و گواهی مربوطه یا کپی برابر اصل شده آن را ارسال نمایند.)

2- تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی

3- کارنامه (ریزنمرات ثبت شده تاکنون)

4- سوابق علمی، پژوهشی، ایده ها و فعالیتهای اقتصادی درصورت وجود

5- پیرو دو اطلاعیه اخیر فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، بدینوسیله به اطلاع متقاضیان می­رساند، میزان حق ثبت نام به شرح زیر اصلاح گردید.

مبلغ ثبت نام

دانشجویان و دانش آموختگان

دانشگاه کاشان

سایر دانشگاهها

کارشناسی ارشد

250.000 ریال

500.000 ریال

دکتری

400.000 ریال

800.000 ریال

حساب «درآمدهای معاونت آموزشی دانشگاه کاشان» در بانک تجارت- شعبه دانشگاه کاشان به شماره 1609065725 با شماره شناسه پرداخت 000160906572552 جهت واریز مبلغ حق ثبت نام می­باشد.

متقاضیانی که وجه ثبت نام را براساس اطلاعیه فراخوان اولیه واریز کرده­اند، فرم شماره 4 را نیز تکمیل و به همراه مدارک ارسال یا به شماره 03615513011 فاکس نمایند تا مبلغ اضافی واریزی، به حسابشان مسترد شود.

تبصره: دانشجویان و دانش آموختگان کارشناسی واجد شرایط بند الف از دانشگاه کاشان، فقط فرم تکمیل شده شماره 1 را به همراه اصل فیش واریز حق ثبت نام، تحویل یا ارسال نمایند.

توضیحات مهم:

1- بر اساس آئین نامه، مدارک متقاضیانی قابل بررسی خواهد بود که بیش از  یک سال از دانش آموختگی ایشان نگذشته و تا کنون برای ورود به دوره کارشناسی ارشد از تسهیلات مربوطه استفاده نکرده باشند.

2- پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در مقطع کارشناسی ارشد، مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مقررات دانشگاه پس از ارزیابی و امتیازدهی به فعالیتها و سوابق داوطلبین انجام می پذیرد. بدیهی است ارسال مدارک، هیچ گونه حقی برای داوطلب ایجاد نخواهد کرد.

3- اسامی پذیرفته شدگان همراه با مدارک و مستندات مربوطه برای تطبیق شرایط و اعلام پذیرفته شدگان نهائی، به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

4- متقاضیان بایستی فقط دانشجو یا دانش آموخته دوره روزانه یا شبانه باشند و درخواست دانشجویان یا دانش آموختگان سایر دوره ها بررسی نخواهد شد.

5- متقاضیان پذیرفته شده، در صورتی که پس از ثبت نام از تحصیل منصرف شوند ملزم به پرداخت هزینه آموزش رایگان خواهند بود.

6- متقاضیان باید مدارک موردنیاز را حداکثر تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه مورخ 1393/2/18 با پست پیشتاز به نشانی: کاشان، بلوار قطب راوندی، دانشگاه کاشان، مدیریت تحصیلات تکمیلی و استعداد درخشان- کدپستی 51167-87317 ارسال نمایند. درج عبارت «مربوط به پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد» و «ردیف و نام رشته های مورد تقاضا و اولویتهای مربوطه» بر روی پاکت الزامی است.

7- مدارک ارسالی داوطلبان به هیچ وجه مسترد نمی گردد.

8- از آنجا که هر متقاضی می تواند صرفاً به اخذ پذیرش نهایی از یک دانشگاه اقدام نماید، لازم است افراد متقاضی، درصورت درخواست انصراف، قبل از اعلام نتایج نهایی، با تکمیل و فاکس فرم شماره 3 به شماره 5513011-0361 اقدام نمایند.

9- زمان تقریبی اعلام نتایج پذیرش، نیمه دوم خرداد ماه و فقط از طریق سایت دانشگاه خواهد بود.

10- داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر به قسمت استعدادهای درخشان معاونت آموزشی در سایت دانشگاه به آدرس www.kashanu.ac.ir مراجعه و برای رفع ابهامات فقط از ساعت 11 الی 12 یا 14 الی 15 روزهای شنبه تا چهارشنبه با دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان با شماره تلفن 03615912287 تماس حاصل نمایند.

عنوان رشته

1

زبان و ادبیات فارسی

2