تسبیحات فاطمة زهرا(سلام الله علیها) مصداق ذکر کثیر است

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۷:۰۲ کد : ۳۰۵۴ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: برتری حضرت مریم (س) مربوط به زنان دوره خود ایشان می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان در جمع دانشگاهیان حاضردر مسجد ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام ولادت حضرت زهرا (س) با اشاره به یا ایّها الّذین امنوا اذکرا الله ذکراً کثیراً ، و سبّحوه بکرهً و اصیلاً (احزاب ، 41 و 42 ) که خطاب به مومنان می فرماید : ای کسانی که ایمان آورده‌اید خدا را فراوان یاد کنید و صبح و شام او را تسبیح و تنزیه نمایید افزود: از امام صادق (ع) روایت شده است که کسی که با تسبیح حضرت فاطمه (س) و به شیوه او خدا را ستایش کند، خدا را فراوان یاد کرده است.

مسئول نهاد رهبری  مصداق ذکر کثیر را طبق روایت امام صادق (ع) تسبیحات حضرت زهرا (س) دانست و خاطر نشان کرد: امام  صادق (ع) می فرمایند: تسبیح حضرت زهرا (س) در هر روز بعد از هر نماز محبوب تر است نزد من از خواندن هزار رکعت نماز مستحبی و همچنین هر کس هنگام خواب تسبیحات  حضرت فاطمة زهرا (سلام الله علیها) را بگوید،  از جملة ذاکران خواهد بود.

خادمیان در ادامه تصریح کرد: وهابیت و گروه تکفیری ها نگاه متحجرانه و ظاهرگر دارند چون روایات را از قرآن حذف کرده اند که خیلی ازبلاهای که الان در عراق و سوریه به ویژه توهینهای که به مقدسات جهان اسلام شاهدیم از همین جهت بوده به هر حال حتی طبق نظر اهل سنت  حضرت فاطمه (س) فاطمه بر تمامی زنان گذشته و آینده برتر است .