حضورریاست دانشگاه در منزل همکارجانباز

۰۵ شهریور ۱۳۸۶ | ۱۴:۲۹ کد : ۳۰۴ اخبار دانشگاه
همزمان با روز جانباز، رئیس، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول دفتر ریاست و روابط عمومی و مسئول واحد ایثارگران دانشگاه با حضور در منزل محمد آقابابایی جانباز ۷۰ درصد و همکار شاغل در واحد کامپیوتر دانشگاه با وی و خانوادة وی دیدار کردند. در این دیدار گرم و صمیمی دکتر ساداتی‌نژاد با ستایش عزم و صبر ستودنی جانبازان و نقش‌آفرینی ایشان در دوران دفاع مقدس، لزوم تداوم این نقش آفرینی و حضور تأثیرگذار در جامعه امروز را مورد تأکید قرار داد.

همزمان با روز جانباز، رئیس، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول دفتر ریاست و روابط عمومی و مسئول واحد ایثارگران دانشگاه با حضور در منزل محمد آقابابایی جانباز 70 درصد و همکار شاغل در واحد کامپیوتر دانشگاه با وی و خانوادة وی دیدار کردند. در این دیدار گرم و صمیمی دکتر ساداتی‌نژاد با ستایش عزم و صبر ستودنی جانبازان و نقش‌آفرینی ایشان در دوران دفاع مقدس، لزوم تداوم این نقش آفرینی و حضور تأثیرگذار در جامعه امروز را مورد تأکید قرار داد.