مدیریت جهادی روحیه ی جهادی میخواهد

۲۶ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۵:۰۵ کد : ۳۰۳۵ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: مدیریت جهادی یعنی اینکه با روحیه ی جهادی خالصانه برای خدا بجنگیم.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان در جمع دانشگاهیان در مسجد با اشاره به نام گذاری سال 93 توسط مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی ومدیریت جهادی افزود : اقتصاد و فرهنگ از مشکلات کشور و کلید بازگشایی آنها عزم ملی و مدیریت جهادی است.

خادمیان با اشاره به آیه 95 سوره نساء (لاَّ یَسْتَوِی الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ غَیْرُ أُوْلِی الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ ...) ودرتفسیرآن گفت: منظور آیه از افراد بازنشسته آنهایی هستند که از کار دست کشیده اند و دغدغه تلاش بیشتر را ندارند.

وی خاطر نشان کرد: باید در رسیدن به اهداف و پیشرفت های انقلاب، مدیریت جهادی را پیش گرفت و با عزم ملی حرکت کرد.

مسئول نهاد رهبری در ادامه ویژگی های مدیریت جهادی را، توکل به حمایت های الهی ونترسیدن از شرایط سخت مانند تحریم وتهدیدهای خارجی، اخلاص در نیت و عمل ؛ فراموش نکردن آرمان ها؛ ارزش ها، انگیزش و همت والا و شوق به کار و مجاهدخستگی ناپذیر بودن و خودباوری، شجاعت و امید به آینده برشمرد.