مراسم تودیع معارفه رؤسای دانشکده های فیزیک و ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه کاشان

۱۹ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۵ کد : ۳۰۲۶ اخبار دانشگاه
مراسم تودیع و معارفه رؤسای دانشکده های فیزیک و ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه کاشان با حضور سرپرست و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

مراسم تودیع معارفه رؤسای دانشکده های فیزیک و ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه کاشان با حضور سرپرست و  جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه کاشان در این نشست از خدمات و فعالیت های رؤسای قبلی این دانشکده ها تقدیر کرد و از روسای جدید این دانشکده ها خواست تا با تعامل و همکاری بتوانند این دانشکده ها را متحول و دانشگاه را به سمت نقطه مطلوب برسانند.

در این نشست روسای قبلی و جدید دانشکده های ادبیات و زبان های خارجی و فیزیک دانشگاه کاشان نیز گزارشی از فعالیت ها و برنامه های آتی خود ارائه نمودند.

در این مراسم  از خدمات آقایان دکتر سید رضا میراحمدی  و دکتر احمد رمضانی مقدم به ترتیب رؤسای  پیشین دانشکده های  ادبیات و زبان های خارجی و فیزیک دانشگاه کاشان تجلیل و طی حکمی دکتر عباس اقبالی به عنوان رئیس جدید دانشکده ادبیات و زبان های خارجی و دکتر مجید منعم زاده به عنوان رئیس جدید دانشکده فیزیک معرفی شد.