انتشار شماره های شانزدهم مجله مطالعات عرفانی و دهم حدیث پژوهی دانشگاه کاشان

۲۸ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۳۰۱۲ اخبار دانشگاه
شماره های شانزدهم مجله علمی پژوهشی مطالعات عرفانی و دهم حدیث پژوهی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان منتشر شد.

شماره های شانزدهم مجله علمی پژوهشی مطالعات عرفانی و دهم حدیث پژوهی دانشکده علوم انسانی  دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر اجرایی مجله مطالعات عرفانی گفت: در این نشریه 10 مقاله علمی اعضای هیات علمی دانشگاه ها ارائه شده است.

حسین عبدالهی با اشاره به اینکه مجله مطالعات عرفانی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه می شود  افزود: به استناد پایگاه مذکور، مطالعات عرفانی در بین 606 نشریه علمی پژوهشی، علمی ترویجی دارای ضریب تاثیر رتبه بیست و یکم را به خود اختصاص داده است.

دکتر حسین حیدری و محمود عابدی به ترتیب مدیر مسئول و سردبیر مجله علمی پژوهشی مطالعات عرفانی دانشگاه کاشان می باشند.

وی همچنین از انتشار شماره دهم دو فصلنامه علمی پژوهشی "حدیث پژوهی" دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان خبر داد و افزود: در این شماره از مجله 10 مقاله علمی از محققان، نویسندگان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها به چاپ رسیده است.

عبدالهی با بیان اینکه، این مجله در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و پایگاه علمی جهاد دانشگاهی نمایه شده است افزود: دکتر محسن قاسم پور مدیر مسئول و  "سیدرضا مودب" سردبیری این مجله را بر عهده دارند.