راهیابی تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه کاشان به فینال مسابقات دانشگاه های منطقه 4 کشور

۲۴ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۴۲ کد : ۳۰۰۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان، از راهیابی تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه به فینال مسابقات دانشگاه های منطقه 4 کشور خبرداد.

محمد رمضانی اظهار داشت: این مسابقات از تاریخ 17تا 24 ماه جاری  باحضور 11 تیم از دانشگاههای منطقه 4 کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: در این مسابقات که به صورت دوره ای- حذفی انجام شد، تیم والیبال دانشگاه کاشان بدون باخت موفق به راهیابی به فینال مسابقات گردید.

فینال مسابقات امروز24/12/92 با رقابت بین دو تیم دانشگاه کاشان و دانشگاه شهرکرد در سالن ورزشی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.