اعزام 330 دانشجو ی دانشگاه کاشان به مناطق عملیاتی جنوب

۲۱ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۳۰۰۳ اخبار دانشگاه
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان، از اعزام 330 دانشجوی کاروان راهیان نور این دانشگاه به مناطق عملیاتی جنوب خبر داد.

علی یار احمدی اظهار داشت: این تعداد دانشجو پس از تجدید میثاق با شهدای گمنام این دانشگاه صبح امروز با استقبال دانشگاهیان این دانشگاه در قالب 7 دستگاه اتوبوس عازم این سفر مقدس و روحانی شدند.

وی مدت زمان این سفر را پنج روز بیان کرد و افزود: این کاروان از پادگان دو کوهه، اروند کنار، شلمچه، طلائیه، فکه، نهرخین، فتح المبین، دهلاویه، هویزه، کانال کمیل و جزاوه بازدید می کنند.

وی بازدید از یادمان‌های شهدا، خاطره گویی، برگزاری مراسمات ویژه دعا و اجرای برنامه‌های فرهنگی را از برنامه‌های این اردوی معنوی ذکر کرد و گفت: اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی در توسعه و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت بین مردم به ویژه جوانان تاثیر دارد.

یاراحمدی، هدف از برگزاری کاروان راهیان نور را، فراهم کردن فضایی برای الهام‌گیری از رشادت‌ها، شجاعت‌ها و ایثارگری‌های شهیدان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و همچنین آماده کردن دانشجو.یان در راستای حفظ نظام و دستاوردهای آن ذکر کرد.