رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان عضو ستاد فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری شد

۲۱ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۰۳ کد : ۳۰۰۱ اخبار دانشگاه
با حکم دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر حمیدرضا مومنیان رئیس پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان به عنوان عضو شورای ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت سازِ معاونت علمی و فناوری منصوب گردید.

در این حکم آمده است: با عنایت به مراتب تعهد،تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و به پیشنهاد دبیر محترم ستاد، به عنوان عضو شورای ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز منصوب می شوید.

در این حکم افزوده شده است: انتظار می رود با توکل بر خداوند متعال و در چارچوب وظایف ستاد، با همکاری معاونت علمی و فناوری و سایر اعضای شورا، ضمن اتخاذ رویکرد ملی و فرادستگاهی و توجه به مزایا و مقتضیات بومی و بهره مندی از دستاوردهای مفید بین المللی نسبت به اجرای اسناد بالا دستی، اولویت ها، راهکارها، هماهنگی برنامه ها و طرح های توسعه و ارتقای فناوری و نظارت بر امور مربوطه در سطح ملی اقدام فرمایید.

لازم به ذکر است، ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت سازِ معاونت علمی و فناوری متشکل از 6 عضو حقوقی (شامل شورای عالی انقلاب فرهنگی - وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری – شهرداری- صدا و سیما - فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی) و 6 عضو حقیقی می باشد.