انتصاب دکتر عباس زراعت به عنوان سرپرست دانشگاه کاشان

۱۸ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۹۹۱ اخبار دانشگاه
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر عباس زراعت را به سمت سرپرست دانشگاه کاشان منصوب کرد.
انتصاب دکتر عباس زراعت به عنوان سرپرست دانشگاه کاشان

دکتر رضا فرجی دانا در این حکم افزوده است: امید است با توکل به خدواند سبحان، ماموریت و وظایف سرپرستی دانشگاه کاشان را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب به انجام رسانید.

وزیر علوم ادامه داده است: بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید.

دکترعباس زراعت متولد 1344 عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه کاشان با مرتبه علمی استاد تمام است.

از جمله سوابق اجرایی ایشان: معاون اداری و مالی دانشگاه کاشان، مدیر گروه حقوق دانشگاه کاشان، رییس دانشکده علوم انسانی ، رییس کمیته جذب کمک های مردمی، عضو کمیته گزینش استاد، عضو هسته گزینش کارکنان، عضو شورای اسلامی شهر کاشان، عضو کمیته اجرایی کارکنان، عضو هیأتامنای دانشگاه کاشان، عضو هیأت ممیزه دانشگاه­های کاشان و شهرکرد،عضو شورای آموزش و پرورش شهرستان کاشان عضو کمیته حقوقی سند چشم انداز کاشان، عضو کمیته ناظر بر نشریات، عضو کمیته تجدید نظر انضباطی دانشجویان، عضو هیأت امنای ستاد توسعه ، عضو هیأت امنای بنیاد نخبگان دانشگاه کاشان می باشد.

تالیف 97 عنوان کتاب و 52 مقاله پژوهشی و عضویت در هیات تحریریه مجله مطالعات عرفانی و مجله عدالت آراء، مجله پژوهش نامه کاشان، مجله فلسفه دین مجله حدیث پژوهی ، مجله بزه شناسی، مجله قیم، مجله دانشگاه علوم رضوی و غیره ، و داوری مقالات در مجله مطالعات اسلامی دانشگاه سمنان، دانشگاه مازندران، دانشگاه گیلان و ...از جمله فعالیت های علمی پژوهشی دکتر عباس زراعت است.

از سوابق و افتخارات علمی وی،  احراز رتبه نخست در کانون وکلای دادگستری، احراز رتبه استاد نمونه در دانشگاه کاشان در چند سال، احراز رتبه پژوهشگر نمونه دانشگاه کاشان در چند سال، احراز رتبه پژوهشگر نمونه استان اصفهان در چند سال، معرفی به عنوان پژوهشگر نمونه کشوری و اخذ لوح در چند سال، سابقه چند سال حضور در جبهه های جنگ و جانبازی،  احراز رتبه استاد تمامی (پروفسور) در سال 1384، احراز بالاترین رای برای عضویت در اولین دوره شورای اسلامی شهر کاشان، وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی در زمینه دعاوی حقوقی، تجاری، خانواده، ملکی، کیفری، ثبتی و ...را می توان نام برد.