درخشش دانشجویان دانشگاه کاشان در هشتمین المپیاد فرش دستباف ایران

۱۷ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۸:۱۰ کد : ۲۹۹۰ اخبار دانشگاه
مدیر گروه فرش دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان، از درخشش دانشجویان گروه فرش این دانشگاه در هشتمین المپیاد فرش دستباف ایران خبر داد.

مهندس صالح علوی اظهار داشت: در این المپیاد که از 13 تا 15 ماه جاری به مدت سه روز در دانشگاه علم و هنر اردکان یزد برگزار شد دانشجویان برتر رشته فرش سراسر کشور در گرایش های مختلف فرش دستباف با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: از گروه فرش دانشگاه کاشان فاطمه داوری در گرایش طراحی مقام نخست و عارف جهانگیری در گرایش رنگرزی مقام دوم کشوری را بدست آوردند.

وی افزود: در این المپیاد 23 دانشجو در گرایش بافت، 22 دانشجو در گرایش طراحی، 20 دانشجو در گرایش رنگرزی و 18 دانشجو در گرایش مرمت شرکت داشتند.