برگزاری دومین اردوی آمادگی المپیاد دانش آموزی نجوم در دانشگاه کاشان

۲۸ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۹۹ معاونت پژوهشی
دومین دوره اردوی دانش آموزی المپیاد نجوم به مدت ۵ شب از تاریخ ۲۳/۵/۸۶ در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار شد. اعضای این تیم ۸ نفر از دانش آموزان باشگاه دانش پژوهان جوان به همراه ۳ مربی و به مسوولیت آقای مسعود صیفی کار می باشند. لازم بذکر است که یکی از اعضای این تیم به نام خانم الهه نقیب در المپیاد سال گذشته درکشور هند، صاحب مدال طلا شده است. دوره بعد این تمرینات در تاریخ ۱۵/۶/۸۶ به مدت ۵ شب در رصدخانه دانشگاه انجام خواهد شد.

دومین دوره اردوی دانش آموزی المپیاد نجوم به مدت 5 شب از تاریخ 23/5/86 در رصدخانه دانشگاه کاشان برگزار شد. اعضای این تیم 8 نفر از دانش آموزان باشگاه دانش پژوهان جوان به همراه 3 مربی و به مسوولیت آقای مسعود صیفی کار می باشند. لازم بذکر است که یکی از اعضای این تیم به نام خانم الهه نقیب در المپیاد سال گذشته درکشور هند، صاحب مدال طلا شده است.

دوره بعد این تمرینات در تاریخ 15/6/86 به مدت 5 شب در رصدخانه دانشگاه انجام خواهد شد.