نائب قهرمانی تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه کاشان در مسابقات دانشگاه های منطقه 4 کشور

۲۶ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۱۸ کد : ۲۹۸۷ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم والیبال دانشجویان پسر دانشگاه کاشان موفق به کسب عنوان نائب قهرمانی مسابقات دانشگاه های منطقه 4 کشور شد.

محمد رمضانی اظهار داشت: در این دوره از مسابقات که با حضور 11 تیم از دانشگاههای منطقه 4 کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید، تیم والیبال دانشگاه کاشان بعد از تیم دانشگاه شهرکرد موفق شد با یک باخت درفینال مسابقات مقام دوم را کسب نماید و اولین تیم ورزشی اعزامی به المپیاد ورزشی شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: مقام سوم این مسابقات را دانشگاه اصفهان بدست آورد و بر اساس قوانین جدید اداره تربیت بدنی در جهت ورزش قهرمانی دانشگاههای کشور، تیمهایی که به مقام اول تا سوم مناطق 5 گانه کشور نائل گردیدند، سهمیه راهیابی به المپیاد ورزشی سال1393 را کسب می نمایند.