برگزاری انتخابات روسای دانشکده های دانشگاه کاشان

۰۶ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۸:۳۶ کد : ۲۹۸۲ اخبار دانشگاه
انتخابات تعیین روسای دانشکده های ادبیات و زبان های خارجی، شیمی و دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار شد.

در انتخابات تعیین رئیس دانشکده ادبیات و زبان های خارجی، پس از رای گیری از سه کاندید معرفی شده دکتر عباس اقبالی و دکتر علیرضا فولادی با بیشترین آراء برای ریاست این دانشکده  منتخب شدند.

در انتخابات دانشکده شیمی نیز از بین کاندیدهای معرفی شده ، دکتر نعیمی و دکتر دهقانی بیشترین آراء را کسب کردند.

در انتخابات دانشکده معماری و هنر نیز، دکتر علی عمرانی پور و دکتر جواد دیواندری  حائز بیشترین آراء  برای ریاست این دانشکده شدند.

نتایج این انتخابات به رئیس دانشگاه اعلام و پس از بررسی، یکی از این منتخبین به عنوان ریاست این دانشکده ها معرفی می شوند.

لازم به ذکر است تاکنون انتخابات دانشکده های ریاضی، منابع طبیعی، ادبیات و زبان های خارجی و شیمی دانشگاه کاشان برگزار و روسای دانشکده های ریاضی و منابع طبیعی به ترتیب دکتر بهنام بازیگران و دکتر شاطریان به عنوان رئیس این دانشکده ها معرفی شدند.