تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر ادواری دانشگاه کاشان

۱۳ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۹۷۸ اخبار دانشگاه
در مراسم نکوداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه کاشان، از 9 نفر از پژوهشگران و فناوران برتر ادواری این دانشگاه تجلیل شد.

در این مراسم آقایان پروفسور سیدعلیرضا اشرفی استاد دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر، پروفسور عباس زراعت رئیس دانشگده علوم انسانی، پروفسور مسعود صلواتی نیاسر استاد دانشکده شیمی، پروفسور علی قربان پور رئیس دانشکده مکانیک، پروفسور محسن محسن نیا استاد دانشکده شیمی و پروفسور محسن نیازی استاد دانشکده علوم انسانی به عنوان پژوهشگران برتر ادواری دانشگاه کاشان معرفی شدند.

همچنین دکتر محمد الماسی دانشیار دانشکده فیزیک، دکتر مهران رضایی دانشیار گروه مهندسی شیمی و دکتر سعید گلابی دانشیار دانشکده مهندسی نیز به عنوان فناوران برتر دانشگاه کاشان انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.