نماینده مردم کاشان: یکی از پایه های اقتدار نظام جمهوری اسلامی، پیشرفت های علمی است

۱۲ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۹۷۴ اخبار دانشگاه
نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهمترین پایه های اقتدار و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی، پیشرفت های علمی است.

دکتر عباسعلی منصوری در مراسم نکوداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه کاشان، یکی از نقاط قوت و عطف تاریخ ایران را انقلاب اسلامی بیان کرد و اظهار داشت: اگر امروز در پای میز مذاکرات می نشینیم و حرفی برای گفتن داریم، اقتدار و توان علمی ایران را می رساند.

وی با اشاره به سخنان اوباما که اگر قدرت داشتم تمام سانتریفیوژهای ایران را بر می داشتم خاطرنشان کرد: این سخنان در حقیقت نشان از اقتدار علمی ایران است.

وی به نقش آفرینی و سیر تحولات دانشگاه کاشان در تمامی عرصه ها اشاره کرد و افزود: ارتباط دانشگاه با صنعت، منشاء تحولات اقتصادی و علمی است.

وی به وجود بیش از دو هزار شرکت و واحد صنعتی در منطقه کاشان اشاره کرد و گفت: هر چه دانشگاه بیشتر بتواند با صنعت ارتباط برقرار کند اعتبارات دانشگاه تامین و رشد و شکوفایی این منطقه را در تمامی عرصه ها شاهد خواهیم بود.

منصوری، تحقیقات و پژوهش را لازمه توسعه علمی دانست و افزود: در کشورهای توسعه یافته  بودجه قابل توجهی به امر تحقیقات و پژوهش  اختصاص می یابد.

نماینده مردم کاشان، با بیان اینکه علم ودانش در اختیار کشور ماست خاطر نشان کرد: بدون شک در مذاکرات سیاسی خداوند، رهبر معظم انقلاب و مردم و علم دانشمندان نقش بی بدیلی ایفا می کنند.