نمایشگاه فعالیت های 40 ساله دانشگاه کاشان گشایش یافت

۱۲ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۲ کد : ۲۹۷۲ اخبار دانشگاه
به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه کاشان، نمایشگاه دستاوردها، فعالیت ها و خدمات 40 ساله این دانشگاه گشایش یافت.

به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه کاشان، نمایشگاه دستاوردها، فعالیت ها و خدمات 40 ساله این دانشگاه گشایش یافت.

مدیر روابط عمومی دانشگاه کاشان گفت: در این نمایشگاه دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی، آموزشی این دانشگاه ارائه شده است.

مهدی محمد زاده اظهار داشت:ارائه فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی شرکت های مستقر در مرکز رشد دانشگاه، مرکز کارآفرینی، پژوهشکده اسانس و پژوهشکده فرش از جمله آثار ارائه شده در این نمایشگاه است.

وی خاطر نشان کرد: فعالیت های علمی و آموزشی و سیر و تحولات دانشگاه نیز در قالب عکس، پوستر و کتاب در این نمایشگاه ارائه شده است.

محمدزاده، هدف از برگزاری این نمایشگاه را آشنایی و آگاهی یافتن دانشجویان و اساتید با خدمات40 ساله دانشگاه و معرفی و ارائه خلاقیت ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی این دانشگاه به دانشجویان ذکر کرد.