برگزاری نخستین جشنواره بازی های بومی محلی در دانشگاه کاشان

۰۷ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۸:۵۰ کد : ۲۹۶۶ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری نخستین جشنواره بازی های بومی محلی در این دانشگاه خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری نخستین جشنواره بازی های بومی محلی درون دانشگاهی در این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی اظهار داشت: این جشنواره با حضور حدود 500 دانشجوی دختر و پسر این دانشگاه در 10 رشته برگزار شد.

وی، طناب کشی، هفت سنگ، دان پلان، الختر(خر.وس جنگی)، کلاس کلاس و غیره را از جمله رشته های این بازی ها ذکر کرد.

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر احیاء ورزش های بومی و محلی افزود: این جشنواره با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان، احیاء و بازشناسی فرهنگ اقوام مختلف، اشاعه فرهنگ بازی های بومی و سنتی و گسترش فرهنگ ورزش همگانی در بین دانشجویان برگزار شد.

این جشنواره از سوم تا هفتم اسفند در دو بخش دختران و پسران در دانشگاه کاشان ادامه داشت.