مراسم بزرگداشت مقام مهندس

۰۶ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۳:۵۲ کد : ۲۹۶۴ اخبار دانشگاه
مراسم بزرگداشت مقام مهندس با حضور رئیس، جمعی از اساتید و دانشجویان رشته های مهندسی دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم گفت: رشد و توسعه کشور در تمامی عرصه ها، در گرو تلاش و کوشش مهندسان است.

دکتر عباس کتابی با گرامیداشت پنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیر طوسی و روز مهندس افزود: مهندسان پیشگامان پیشرفت و موتور محرکه در بخش های عمرانی، کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست، صنعت و معدن، انرژی، فناوری و ارتباطات، هوافضا، هسته ای، دفاعی و ... هستند.

در این مراسم همچنین میزگردی با حضور استادان دانشکده های مهندسی دانشگاه کاشان برگزار شد.

برگزاری مسابقه و تجلیل از انجمن های علمی- فرهنگی فعال مجموعه دانشکده های مهندسی دانشگاه کاشان از دیگر برنامه های این مراسم بود.