برگزاری نشست مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاه های منطقه 4 کشوردر دانشگاه کاشان

۰۳ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۵ کد : ۲۹۵۸ اخبار دانشگاه
نشست مدیران و کارشناسان فرهنگی اجتماعی دانشگاه های منطقه 4 کشور باحضور دکتر رحیم زاده مدیر کل دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دانشگاه کاشان برگزار شد.

نشست مدیران و کارشناسان فرهنگی اجتماعی دانشگاه های منطقه 4 کشور باحضور دکتر رحیم زاده مدیر کل دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم  در دانشگاه کاشان برگزار شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این نشست را  تعامل، هم افزایی و تبادل نظر مدیران و کارشناسان فرهنگی اجتماعی دانشگاههای منطقه 4 کشور ذکر کرد و افزود: این نشست با موضوع اصول مدیریت پیشگیری در محیط های آموزشی (با رویکرد پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها در دانشگاه) از 29 بهمن به مدت دو روز ادامه داشت.

دکتر ذوقی، سخنرانی دکتر کتابی ریاست دانشگاه، سخنرانی استاد بهزاد دارابی با موضوع (اعتیاد و شخصیت)، برگزاری نشست آموزشی با موضوع اصول مدیریت پیشگیری درمحیط های آموزشی با حضور دکتر هومان نارنجی ها را از جمله برنامه های روز نخست این نشست در پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان عنوان کرد.

وی خاطر نشان کرد: روز دوم نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی منطقه 4 باحضور آقای دکتر رحیم زاده مدیر کل دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد که در این نشست بحث و تبادل نظر در خصوص تجربه ها و طرح های موفق در ترم گذشته- تصمیم گیری در مورد ادامه فعالیت شورای منطقه و انتخاب دبیرخانه منطقه ارائه شد.

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه کارشناسان فرهنگی با موضوع پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان ها با حضور استاد دارابی پژوهشگر و مدرس دانشگاه از دیگر برنامه های این نشست دو روزه بود.