اهداء حدود 11هزار سی سی خون توسط پرسنل حراست و انتظامات دانشگاه کاشان

۳۰ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۵ کد : ۲۹۵۷ اخبار دانشگاه
مدیر حراست دانشگاه کاشان گفت: پرسنل انتظامات و حراست این دانشگاه، 10 هزار و 800 سی سی خون اهدا کردند.

محمدرضا منزوی اظهار داشت: در این اقدام که به همت واحد فرهنگی انتظامات این دانشگاه انجام شد، حدود 39 نفر از کارکنان انتظامات و حراست این دانشگاه شرکت کردند که 24 نفر شرایط لازم برای اهداء خون را دریافت کردند.

وی هدف از اهداء خون را، ارتقاء سطح سلامت فردی پرسنل و ارج نهادن به این عمل خداپسندانه ذکر کرد و افزود: اهداء خون، نجات بخش جان بیماران و نیازمندان و کمک به همنوعان است.

وی ترویج فرهنگ اهداء خون در جامعه را لازم دانست و خاطر نشان کرد: با گسترش فرهنگ والای اهدا خون می توان خدا را خشنود کرد و سرشت انسانی را در جامعه ترویج دهیم.

مدیر حراست دانشگاه کاشان با توجه به اینکه رشد و تعالی هر نظام اجتماعی در پرتو همبستگی و مشارکت عمومی افراد آن جامعه میسر می گردد افزود: اهداکنندگان خون نقش مهمی در ترویج فرهنگ سلامت دارند.