دانش آموختگی نخستین دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه کاشان

۲۹ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۸ کد : ۲۹۵۶ اخبار دانشگاه
نخستین دانشجویان مهندسی اکتشاف معدن مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان دانش آموخته شدند.

عضو هیت علمی دانشکده مهندسی معدن دانشگاه کاشان گفت: "عباس سلطانی" و "مجید فخریان" از نخستین دانش آموختگان این رشته هستند که از پایان نامه خود دفاع و از این رشته دانش آموخته شدند.

دکتر سعید سطانی محمدی اظهار داشت: موضوع پایان نامه عباس سلطانی  "استفاده از واریو گرام فازی در ارزیابی ذخیره کانسار زو 2 معدن بوکسیت جاجرم" بود که توانست با موفقیت از پایان نامه خود دفاع کند.

وی "مدیریت عدم قطعیت عمر سرمته های حفاری در معادن بوکسیت جاجرم" را عنوان پایان نامه مجید فخریان ذکر کرد و افزود: داور خارج این پایان نامه دکتر عباس آقاجانی و داور داخل دکتر علی عالی انوری بودند.

گفتنی است: دکتر سعید سلطانی محمدی نیز استاد راهنمای این دو پایان نامه را بر عهده داشتند.