کسب رتبه 11 دانشگاه کاشان در نظام وبومتریکس

۲۸ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۹۵۴ اخبار دانشگاه
معاون طرح و توسعه دانشگاه کاشان، از کسب رتبه 11 این دانشگاه در نظام رتبه بندی وبومتریکس در بین دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رتبه 19 در میان کل دانشگاه های ایران (علوم پزشکی و وزارت علوم) خبر داد.

دکتر سلطانی محمدی اظهار داشت: بر اساس این نظام رتبه بندی دانشگاه کاشان توانست از رتبه 21 سال گذشته  در بین دانشگاه های کشور به رتبه نوزدهم صعود کند.

وی با بیان اینکه بر اساس رتبه جهانی این نظام رتبه بندی، دانشگاه کاشان سال گذشته  در بین دانشگاه های جهان در ردیف 2312 قرار داشت افزود: امسال این دانشگاه بر اساس رتبه بندی وبومتریکس در ردیف 2107 قرار گرفته است.