ششمین یادواره شهدای دانشجو دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۸ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۱:۵۴ کد : ۲۹۵۳ اخبار دانشگاه
مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان، از برگزاری ششمین یادواره شهدای دنشجو این دانشگاه در چهارم اسفند سال جاری خبر داد.

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار داشت: این مراسم همزمان با پنجمین سالگرد خاکسپاری سه شهید گمنام این دانشگاه برگزار می شود.

وی سخنران این مراسم را  دکتر "حسین مظفر" معاون نظارت مجلس شورای اسلامی ذکر کرد و افزود: مراسم با مداحی حاج صادق آهنگران همراه خواهد بود.

وی برگزاری نمایشگاهی از عکس و پوستر شهدا را از برنامه های جنبی این یادواره بیان کرد و گفت: به مناسبت ششمین یادواره شهدای دانشجو دانشگاه کاشان، همچنین در روز اول اسفند دعای کمیل و غبارروبی از گلزار شهدای گمنام این دانشگاه برگزار می شود.