برگزاری کارگاه آموزشی ائمه جماعات دانشگاه های کاشان

۲۸ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۵ کد : ۲۹۵۲ اخبار دانشگاه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان از برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه ویژه ائمه جماعات دانشگاههای شهرستان کاشان در این دانشگاه خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین عباس خادمیان اظهارداشت: با توجه به اهمیت و جایگاه نماز در دین مبین اسلام و ضرورت اهتمام به امر اقامه نماز در بین قشر جوان و دانشجو، همزمان با آغاز ترم تحصیلی جدید این کارگاه جمعه دوم اسفندماه در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.

مسئول نهاد رهبری مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان تصریح کرد: این کارگاه با موضوعاتی همچون آثار وبرکات نماز و تحلیل اوضاع سیاسی روز و با حضور حجت الاسلام طاهری و دکتر ترقی همراه است.

وی خاطرنشان کرد: این کارگاه در راستای ارتقای سطح فکری وفرهنگی، افزایش آگاهی و گسترش دانسته‌های دینی و عمومی ائمه جماعات خوابگاههای دانشجویی برگزار می‌شود.