بازدید رئیس دانشگاه از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان

۲۸ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۸:۰۵ کد : ۲۹۵۰ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان در بازدید از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان با مدیر این حوزه گفتگو کرد.

رئیس  دانشگاه کاشان در بازدید از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان با مدیر این  حوزه گفتگو کرد.

رئیس دانشگاه کاشان در این دیدار افزود: در جهان معاصر با بحرانهای اخلاق ومعنویت و بحران مدیریت روبرو هستیم.

دکتر عباس کتابی با بیان اینکه  درکنار علم باید اخلاق هم باشد اظهار داشت: با رصد رسانه ها و آمار منتشر شده در جهان موضوعی که بشر را رنج می دهد کمبود اخلاق و معنویت است.

وی افزود: ما با داشتن فرهنگ غنی اسلام و منبع متصل به وحی و توسل وتمسک به آن می توانیم هم به خود وهم به دیگران یاری رسانیم.

وی خاطر نشان کرد: تنها راه های مهم دریافت اسلام ناب، علما وحوزه های علمیه هستند.

در این دیدار همچنین مباحثی در رابطه با حوزه، دین پژوهان، قوانین آموزشی و امکانات مورد نیاز حوزه مطرح شد.